Український Чернігівський форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Український Чернігівський форум » Тестовый форум » Досвід, Питання та Поради

Досвід, Питання та Поради

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Привіт, друзі форуму! Мабуть, в мене не єдина ситуація, коли лікар порадив прооперувати катаракту. Хто-небудь із вас вже пройшов цю операцію? Які враження і результати? Чи є які-небудь аспекти, на які варто звернути увагу під час підготовки та післяопераційного періоду?

0

2

Всім привіт! Може здаватися, що операция по удалению катаракты дуже страшна, але це не так. Я вже пройшов операцію по видаленню катаракти, і хочу сказати, що це було дійсно важливо для покращення мого зору. Після операції відчуваю значну різницю, особливо у нічний час. Ті, хто ще коливається, раджу не боятися, так як сучасна медицина робить цю операцію дуже безпечною та ефективною. Якщо є питання або потрібен детальний розповідь про процедуру, готовий поділитися своїм досвідом!

0

3

Я планую операцію по видаленню катаракти, і мене трошки хвилює, як проходить відновлення зіру після операції.

0

Вы здесь » Український Чернігівський форум » Тестовый форум » Досвід, Питання та Поради