Український Чернігівський форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Український Чернігівський форум » Тестовый форум » Автошкола у Києві

Автошкола у Києві

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Доброго дня! Моя донька незабаром почне навчання в КПІ, і ми шукаємо автошколу для неї поруч. Чи можете ви порадити якісь надійні автошколи в цьому районі?
Шукаємо, щоб можна було паралельно навчатися.

0

2

Моя донька нещодавно вирішила отримати права. Нам було дуже важливо, щоб вона навчалася у надійному та безпечному місці. Живемо на Шулявці, тому філіал автошколи Константа-ГС у Києві на КПІ https://avtoconst.com.ua/ua/kpi став чудовим вибором. Завдяки зручному розташуванню, не потрібно годинами їздити через весь місто. І, звісно, професіоналізм інструкторів та розумна ціна викликали довіру. Ідеально буде також для  мешканців проспекту Перемоги (проспект Берестейський ) цей філіал розташований досить близько і легко доступний. Проїжджаючи по проспекту Перемоги (проспект Берестейський ), вам не знадобиться довго їхати до автошколи, що економить ваш час і сили. Тим, хто проживає на Ванде-Василевській, Лук'яновці, Шулявці або Берестейській, також буде зручно доїжджати до філіалу на КПІ. Розташування близько до центральних районів Києва робить автошколу "Константа-ГС" доступною для більшості мешканців Шевченківського району столиці.

0

3

Не знаю, конечно, что там по ссылке, но в принципе интересно, возможно, мне это может пригодиться, что б долго не искать в Гугле

0

Вы здесь » Український Чернігівський форум » Тестовый форум » Автошкола у Києві