Можливо хто знає хороших майстрів у Львові по ремонтних роботах? Давно хочемо розпочати ремонт та все відкладаємо, не вистачає на все часу. Можливо у кого збереглись контакти, буду дуже вдячна за допомогу, а то шукати в соцмережах чи ще десь, не дуже й то часу є.
Ремонтні роботи
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-05-30 16:13:32
Звісно якщо не маєте часу, то краще за все доручити справу фахівцям. Єдине, що потрібно врахувати ваш бюджет і обговорити з майстрами все детально, що хочете бачити в кінцевому результаті.
Поделиться32024-05-30 18:08:41
Варто переглянути прайс на будівельні роботи Львів у багатьох компаніях це у відкритому доступі на сайті, або ж можна записатись на консультацію. Ми звертались за послугою ремонт під ключ до компанії RBK Kronos, фахівці відповідально відносяться до роботи, всі роботи виконані в чітко обговорені терміни, все продумано до найменших дрібниць. І ціни досить адекватні, в розрахований бюджет вложились чітко.
Поделиться42024-06-04 01:01:41
Я вам відразу ж раджу ознайомитися, як знайти інформацію про людину. Тк зараз дуже багато не добропорядних ремонтників і, на превеликий жаль, я особисто стикалася з цим. Не ризикуйте і одразу ж перевіряйте з ким маєте справу.